Szolgáltatások & Megoldások

Webfejlesztés

A hiteles online jelenlét alappillére a saját weboldal. A facebook oldal és egyéb közösségi oldalak kiváló felületet biztosítanak a folyamatos kommunikációhoz, viszont sokkal jobban bíznak az ügyfelek egy letisztult, jól felépített, könnyen használható weboldalban. A weboldal adja a vállalkozásod hitelét. 

j

Grafika & Logótervezés

A vállalkozásodat egy jó logó, jól megtervezett reklámanyagok tudják úgy felöltöztetni, hogy valóban azt sugallja, amit te szeretnél. Logó és egyéb reklámanyagok tervezésében is a segítségedre tudunk lenni.

Marketing Kivitelezés

Ha több vevőt szeretnél, új célcsoportokat akarsz elérni, és mindezt költséghatékonyan szeretnéd, akkor mindenképpen érdemes kattintás alapú, PPC hirdetésekben gondolkoznod. A Facebook és Google Adwords platformok segítségével nagyon hatékonyan tudsz új ügyfeleket terelni weboldaladra.

Weboldal Üzemeltetés

Annak ellenére, hogy a wordpress weboldalak könnyen szerkeszthetőek és egy kezdő internetes felhasználó számára is megtanulható, sokan inkább ránk bízzák az oldal kezelését, mert úgy gondolják, hogy amit mi pár óra alatt elvégzünk azzal ők fél napokat szöszölnének. Az üzemeltetést havidíjas elszámolásban vállaljuk.